workshop.jpg
 
 

TYÖPAJAT

Tammikuussa 2017 alkaen studiollani Helsingissä voi osallistua eri teemoilla järjestettäviin työpajoihin. Työpajat ovat avoimia kaikille ja kaikentasoisille. Aiempaa kokemusta keramiikan tekemisestä ei vaadita.  Työpajoilla on oma teemansa, mutta teemoja voi myös ehdottaa ja työpajan järjestää vaikka omalla noin 5-7 hengen porukalla. Luovuus, tekeminen, kokeilu ja rento ilmapiiri ovat työpajojen sydän.

 

TOVI työpajat kestävät muutaman tunnin ja ne järjestetään joko arki-iltoina tai viikonloppuisin.

MINI työpajat kestävät 2 päivää (lauantai-sunnuntai).

ARKI työpajat kestävät 5 päivää (maanantai-perjantai)

 

 Tulevien työpajojen aikataulut ilmoitetaan tällä sivustolla. Lisätietoa tulevista työpajoista saat myös sähköpostitse tai tilaamalla uutiskirjeen (jolloin saat aina ensimmäisenä tietää muistakin uusista tapahtumista).

 

...................................................................................

 

WORKSHOPS

Welcome to my workshops from January 2017 onwards. The workshops are open to everyone and for all levels. No previous experience of making ceramics is not required. Every workshop has its own theme, but themes can also be suggested or a workshop can be held for your own group. The creativity, the desire to do and try as well as relaxed atmosphere are the heart of the workshops.

 

TOVI workshops last for a few hours and will be held either on weekday evenings or weekends

MINI workshops last 2 days (Saturday-Sunday)

ARKI workshops last 5 days (Monday-Friday)

 

Future workshop schedules will be announced on this website. For more information on upcoming workshops you will also receive by e-mail or by subscribing to the newsletter (in which case you will always be the first to know other new events as well).

 

Photo by Satu Kosenius